21 Август, 2015 11:31 1 118 0

Челси вади 100 млн. за Погба и Стоунс

  • челси-
  • погба-
  • стоунс

Роман Абрамович е дал зелена светлина за двата трансфера

Челси вади 100 млн. за Погба и Стоунс - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Члеси готви мощна финална офанзива на трансферния пазар, съобщи „Дейли Стар“.

Слабият старт на сезона на „сините от Лондон“ е накарал техния собственик Роман Абрамович да отпусне 100 млн. паунда за привличането на две нови попълнения. След като вчера беше официализиран трансфера на Педро от Барселона за 30 млн. евро, мениджърът Жозе Моуриньо вече е насочи вниманието си към Джон Стоунс и Пол Погба.

Челси се опитва да привлече бранителят на Евертън вече цяло лято. „Карамелите“ обаче отхвърлиха две сериозни оферти, като настояват да получат 40 млн. за играча. Абрамович вече се е съгласил да отпусне сумата за привличането на Стоунс и се очаква през следващите дни той официално да подпише с Челси.

По-голямата цел обаче е халфът на Ювентус Пол Погба. „Бианконерите“ направиха всичко възможно да запазят френската си звезда през това лято, но  Моуриньо е готов да излезе с оферта, която може да не им остави избор. Той е получил разрешение от собственика да даде оферта от 60 млн. паунда за играча. Освен това той може да използва като разменни монети Хуан Куардадо и Оскар, към които ръководството на Ювентус отдавна има интерес.

Ако тези трансфери бъдат осъществени, харчовете на Челси за селекция през лятото ще достигнат 150 млн. паунда.  До този момент бяха привлечени само Педро и Асмир Бегович, а Радамел Фалкао бе взет под наем.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА