Last news in Fakti

21 Август, 2015 12:25 681 0

Пламен Константинов: Можем да играем полуфинал

  • пламен константинов-
  • играем-
  • полуфинал

Според него отборът ни може да се бори за медалите на Европейското първенство по волейбол

Пламен Константинов: Можем да играем полуфинал - 1
Снимка: БТА

Селекционерът на националния отбор по волейбол на България Пламен Константинов заяви, че смята, че България може да се пребори поне за класиране на полуфиналите в предстоящото Европейско първенство, на което страната ни ще е домакин заедно с Италия.

„Трябва да търсим някакъв допълнителен плюс, за да можем да се борим с най-силните отбори в Европа. Мисля, че е постижимо да играем на полуфинал, но в никакъв случай няма да е лесно. Ще играем с големи отбори. Ако искаме да сме сред големите обаче, ще трябва да победим и някой от тях. Мисля, че Полша има достатъчно играчи, за да играе по два турнира на високо ниво. Германия е изключително организиран и добре балансиран отбор. Там обаче зависят от няколко състезатели. Ако се справим с техните лидери, ще ги победим.

В крайна сметка Полша са световни шампиони, а Германия бронзови медалисти. Аз поисках да играем първо с Германия, за да имаме цяла седмица, за да се подготвим за мача срещу тях. Разчитам на това, че понеже ние сме привикнали към нашата зала можем да имаме предимство. Големите състезатели са такива, защото показват своите възможности, когато са под голямо напрежение. Надявам се, че моите играчи ще могат да направят това.“, заяви Константинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА