19 Септември, 2011 10:14 546 0

Бербатов гледал пак към националния

  • димитър бербатов
Бербатов гледал пак към националния - 1
EPA/БГНЕС

Българският нападател на „Манчестър Юнайтед“ Димитър Бербатов може отново да облече националния екип на страната, твърди английския таблоид „Дейли стар“.

Според изданието, голмайсторът на Висшата лига се е надявал отказването от държавния тим да подпомогне кариерата му в клубния отбор, но се е случило точно обратното, затова той вече преосмисля решението си.

В конкуренцията на Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек, Бербатов все по-рядко получава шанс за изява в „Манчестър Юнайтед“. Затова, твърди „Дейли стар“, нападателят умува дали не е време да се завърне да играе за България.

Таблоидът припомня, че Берба не пропуска възможност да се прибере до София, за да наблюдава на живо изявите на „трикольорите“, и е присъствал на евроквалификацията с Англия по-рано този месец.

„Дейли стар“ хапливо отбелязва, че евентуално появяване отново с екипа на националния ще донесе поне малко игрови минути за Бербатов този сезон, а и това, че в България всички ще се радват да го видят отново на терена, тъй като определено липсва на селекцията ни.

Нападателят има 48 гола в 78 срещи, припомня британският таблоид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА