Last news in Fakti

7 Септември, 2015 11:25 1 065 3

Националният отбор е олицетворение на нашето първенство

  • ивайло петев-
  • националният отбор-
  • първенството

Това заяви националният селекционер Ивайло Петев след загубата срещу Италия

Националният отбор е олицетворение на нашето първенство - 1
Снимка: БТА/AP

„Националният отбор е олицетворение на нашето първенство и на футболистите, които играят в него“. Това заяви националният селекционер Ивайло Петев след вчерашната загуба на „лъвовете“ с 0:1 в гостуването срещу Италия, която ни остави без шанс за класиране на Европейското първенство във Франция.

Петев не коментира слуховете за евентуално негово освобождаване от поста на национален селекционер.

„Няма да коментирам този въпрос. Ще се върна на една контрола в Турция. Българите сме изключително крайни.  В нас няма много малко позитивизъм и това ни е основният проблем. Загубихме и двата мача. Ясно е, че има някакво разочарование. Отборът живна. Всички обаче сме наясно с класата на Италия. Имахме нашите шансове, но не ги реализирахме. Това е разликата. Вярвах, че можем да вземем нещо. Допуснахме нелепа грешка и объркахме мача. Ако бяхме изравнили, мачът щеше да влезе в друго русло. Вижда се, че липсва класа. В следващите мачове може да експериментирам. Ще дам шанс на някои нови момчета.“, допълни Петев. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 голяма работа

    0 0 Отговор
    стига с тоя футбол. глупаво е да имаме големи очаквания в този спорт.
  • 3 любител

    0 0 Отговор
    Съжалявам, но това е поредната доза безмислици изречени от поредният треньор!

    Половината от момчетата играят в чужбина, повечето от останалата част са от Лудогорец, а и останалите също имат качества, А защо не могат заедно да играят, е тва наистина е загадка?