Last news in Fakti

9 Септември, 2015 04:00 1 118 0

Рууни: Фъргюсън бе невероятен, но имахме различия

  • рууни-
  • фъргюсън-
  • различия-
  • манчестър юнайтед

Не е вярно, че не се харесваме, увери Уейн

Рууни: Фъргюсън бе невероятен, но имахме различия - 1
Снимка: БТА/АР
Лидерът на Манчестър Юнайтед и Англия Уейн Рууни разкри, че е имал търкания със сър Алекс Фъргюсън в последния сезон на шотландеца начело на "червените дяволи". Фърги заложи на Робин ван Перси на върха на атаката през сезон 2013/14 и това бе една от причините рожбата на Евертън да заплаши с напускане.

"Ние имахме своите различия, но това е нещо съвсем нормално. Питайте Рой Ходжсън, който също е имал различия със своите футболисти през годините", обясни Руни.

"Това е част от играта. Не съм единственият, който е имал различия и разногласия със сър Алекс Фъргюсън, но още сега мога да кажа, че той беше най-великият мениджър за всички времена. С него все още се срещаме на някои мачове, а и той пътува с отбора по време на някои мачове в Европа. Не е вярно, че с него не се харесваме, просто имахме различия. Нормално е", допълни Рууни.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА