Last news in Fakti

20 Септември, 2011 12:18 600 0

"Чичарито" подновява тренировки

  • манчестър юнайтед-
  • фъргюсън-
  • ернандес-
  • бербатов

Хавиер Ернандес ще поднови още утре тренировки с Манчестър Юнайтед, сподели агентът на мексиканския нападател на "червените дяволи"

"Чичарито" подновява тренировки - 1
© БГНЕС

Голмайсторът получи контузия след грубо влизане в неговите крака от страна на защитника на Челси Ашли Коул по време на неделното дерби, спечелено от английския шампион с 3:1. Сър Алекс Фъргюсън отписа "Чичарито" за около две седмици, но имаше опасения, че южноамериканецът няма да играе доста повече време.

Едуардо Ернандес обаче заяви, че нападателя ще започне тренировки след мача на неговия тим с Лийдс от турнира за Купата на Лигата. "Не е нещо сериозно. Изглеждаше сякаш Хавиер няма да играе доста повече време, всички смятаха, че става въпрос за фрактура, но поради тази причина му бяха направени тестове. Аз обаче смятам, че той ще може да тренира още утре", съобщава БГНЕС. Медиите на Острова пък твърдят, че в отсъствието на Ернандес, Димитър Бербатов ще започне за първи път като титуляр през този сезон в мача с Лийдс Юнайтед за "Карлинг Къп".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА