Last news in Fakti

13 Септември, 2015 19:57 647 0

Трапатони разкритикува Милан

  • трапатони-
  • милан-
  • интер-
  • прогноза-
  • трансфер

С цялото ми уважение, но Бертолачи не струва 20 млн. евро, заяви именитият треньор

Трапатони разкритикува Милан - 1
Снимка: БТА/АР
Джовани Трапатони даде прогнозата си за дербито Интер - Милан довечера. Според именитият италиански специалист обаче “росонерите” са прекалили с трансферите.

“Дербитата са специални мачове и е трудно да се дават прогнози. В тях качествата на двата отбора се изравняват. Много често подобни мачове се решават с едно действие. Губил съм дербита, когато сме били в по-добра позиция и обратното. Невъзможно е да се предвиди. Не бих се изненадал ако срещата завърши наравно." 

Роберто Манини и Синиша Михайлович имаха предимството да бъдат активни на трансферния пазар, но за мен платените пари са много. С цялото ми уважение към Андреа Бертолачи, който е добър играч, но дали той струва 20 млн. евро? Същото е и с Алесио Романьоли. Това не е правилно."

"За борбата за титлата е рано да се говори, но за мен Рома, Интер и Лацио имат най-големи шансове. Не отписвам в никакъв случай и Ювентус”, заяви Трапатони.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА