Last news in Fakti

13 Септември, 2015 20:58 986 0

Христо Янев: Чико ни създаде главоболия

  • янев-
  • чико-
  • цска

Няма как да коментирам пресконференцията на БФС, не знаем за какво е, заяви треньорът на ЦСКА

Христо Янев: Чико ни създаде главоболия - 1
Снимка: БТА
ЦСКА победи Чико Бяга като гост с 2:0. Двубоят се игра на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик, тъй като съоръжението в село Бяга нямаше как да посрещне гостуващата агитка.
 
"Трябва да поздравим Чико Бяга, бяха перфектни. Изиграха добър мач, създадоха ни доста главоболия, тъй като бяха добре групирани пред своята врата. В първите минути футболистите Чико Бяха бяха свежи, защитаваха се добре, но накрая старанието ни се отблагодари. Не видях нито за секунда отпускане в нашите редици. Напротив, момчетата се стараха и победихме заслужено", заяви Христо Янев пред Канал 3.
 
Младият специалист коментира и предстоящата в понеделник пресконференция, която обявиха от БФС. Въпреки че не бе посочена конкретна причина за брифинга почти сигурно темата ще бъде бъдещето на ЦСКА. " Не знам как да коментирам обявената пресконференция от БФС. Те са направили пресконференция без да обявят за какво. Нас това не ни касае. Искам само да се знае, че има човек, който е начело на отбора и дава най-доброто от себе си клубът да бъде това, което трябва."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА