Last news in Fakti

15 Септември, 2015 12:55 1 220 1

Томас Лафчис: Боби Михайлов да подаде оставка

  • томас лафчис-
  • оставка-
  • боби михайлов

Бившият президент на Левски оспори отнемането на лиценза на ЦСКА

Бившият президент на Левски Томас Лафчис призова ръководството на БФС да подаде оставка.

В интервю пред БТВ Лафчис оспори отнемането на лиценза на ЦСКА и отправи остри обвинения срещу Българския футболен съюз.

„Българският футбол копае дъното и основни виновници за това са хората в БФС. Какви резултати са постигнали за всичките тези години. Как е възможно две марки като ЦСКА и Локомотив София да са във В група. Президентите на клубове нямат никакво място в Изпълкома. Има потъване на пари в български футбол.

Как е възможно да вземат лиценза на клуб, който не е обявил несъстоятелност и да го изпратят във В група. Още през 2008 г., когато  лишиха ЦСКА от участие в Шампионската лига говорих с Томов и го питах как това може да бъде позволено. Защо БФС не дава правото на Професионалната лига да организира първенството? Май става въпрос за интереси. Не знам дали има човек, който да стои зад ръководството на Левски. Има много причини този клуб да не заема мястото, което заслужава.“, заяви Лафчис. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изидор

    0 0 Отговор
    Футболът отдавна не е просто забавление, а бизнес. Очевидно това е бизнес, от който неграмотните "златни момчета" от БФС нищо, ама нищо не разбират. Другите разбирачи в БФС като Домусчиев, Стефанов, Фурнаджиев пък очевидно нямат морала да надраснат личните си интереси, болни амбиции и комплекси. И резултатите от тяхното управление са видни навсякъде. А когато няма резултати - мениджърите си отиват и е съвсем логично други да идват на тяхно място.