Last news in Fakti

21 Септември, 2015 09:58 761 0

Вратарски проблеми мъчат Лудогорец

  • борян-
  • лудогорец-
  • вратари-
  • проблеми-
  • аргилашки-
  • стоянов

Аргилашки пази срещу Локо (Мездра) за Купата

Вратарски проблеми мъчат Лудогорец - 1
Снимка: БТА/АР
Лудогорец е изправен пред вратарски проблем. След като Владислав Стоянов скъса менискус преди 20 дни, сега с проблеми е и заместникът му Милан Борян. Канадският национал получи травма при победата с 2:1 над „Ботев“ (Пловдив). Още в началното на срещата Александър Колев влезе остро в краката на стража, заради което той получи контузия на десния глезен. Все пак Борян остана на терена. През втората част обаче той получи проблем в кръста, след като спаси един удар, и поиска да бъде сменен. Така на терена се появи неопитният Георги Аргилашки.
 
Засега от Лудогорец не са наясно колко време ще е нужно на Борян да се възстанови. Най-вероятно той няма да пази за Купата на България срещу Локомотив (Мездра) в сряда. На вратата ще е Аргилашки. Притесненията на ръководството обаче са, че може да остане без Борян и Стоянов за дербито с Литекс, което е в събота от 20:00 часа. Шампионите разполагат с още един страж - Иван Чворович, но въпреки контузиите едва ли ще се прибегне до използването му. Сърбинът явно не попада в сметките на клуба и най-вероятно ще си тръгне през зимата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА