7 Октомври, 2015 19:58 1 126 1

Красимир Балъков с предупреждение към хърватите

  • балъков-
  • българия-
  • хърватска-
  • национален отбор-
  • квалификация

Ние сме опасни, не сме за подценяване, заяви легендата на българския футбол

Красимир Балъков с предупреждение към хърватите - 1
Снимка: БТА
Легендата Красимир Балъков предупреди хърватите да внимават с нашия национален отбор. Бившият треньор на Хайдук (Сплит) говори пред "24 сата" в качеството си на специалист, който познава футбола и двете страни. Срещата е на "Максимир" в Загреб без публика заради наказание на домакините. 
 
"Хърватия разполага с един от най-добрите отбори в Европа. Този тим е способен да победи всеки, независимо че в последно време се представя неубедително. Затова трябва да внимава много в събота, когато ще играе с България. Ние сме опасни, не сме за подценяване. Фактът, че тази среща няма особено значение за нас, ще ни позволи да излезем на терена по-освободени. Момчетата имат своите качества и може да се очаква всичко от тях", коментира бившият наставник на Литекс. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ

    0 0 Отговор
    "Ние сме опасни, не сме за подценяване." Като гледате филми, така става :D