10 Октомври, 2015 04:00 810 0

Клоп: Ливърпул е моя сбъдната мечта!

  • клоп-
  • ливърпул-
  • мечта-
  • философия-
  • треньор

Чувството, че ще водя този клуб, е просто страхотно, обяви новият мениджър на мърсисайдци

Клоп: Ливърпул е моя сбъдната мечта! - 1
Снимка: БТА/АР

Новият мениджър на Ливърпул Юрген Клоп заяви в първото си интервю начело на тима, че се чувства невероятно.

„Английският ми не е достатъчно добър, за да изразя какво чувствам, мислейки за Анфийлд. Искам да го видя, да го почувствам, да го помириша. Това е невероятно място. Най-специалното, на което съм бил“, сподели Юрген Клоп.

„Разбирам футбола. Трябва да забавляваме феновете, трябва да направим живота им по-добър. Ние не спасяваме животи, не сме лекари. Но нашата задача е да ги накараме да забравят проблемите за 90 минути. Това е начинът, по който искам да живея, ако не бях треньор. Ще се опитам да съм възможно най-близо до фенове“, заяви още Клоп. 

„Разбира се, че ще се адаптирам, но не мисля за това, защото познавам английския футбол. От дълго време съм във футбола. Не искам да правя нещата сложни. Важно е играчът да разбира какво искаш от него“, каза още германецът и продължи:

„Да, това е голямо предизвикателство, но аз никога не съм бил човек, който избира лесния начин. Знам какво искам. Ще говоря с играчите и ще намерим общ път. Знаете ли, не е толкова лошо човек да ми е приятел, защото аз съм много лоялен. Винаги съм си мислил за работа в Англия и Ливърпул беше първият избор. Това е най-хубавото нещо, което мога да си представя.“

„Имах време да си почина и да усетя, че не съм само футболен човек. Срещнах се с много хора. Сега съм спокоен, беше важно решение. Имах няколко страхотни години в Дортмунд и сега искам да правя нещо ново“, сподели германецът. „Да печелиш е важно, но също така е важно как играеш. Моята философия е, че играта трябва да е емоционална, бърза и здрава“, каза още новият мениджър на Ливърпул. Юрген Клоп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА