Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 17:11 694 0

Ботев (Пловдив) привлече Грегъри Нелсън

  • грегъри нелсън-
  • ботев-
  • металург-
  • трансфер

Холандецът е добре известен на българската публика от престоя си в ЦСКА преди три години

Ботев (Пловдив) привлече Грегъри Нелсън - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Ботев Пловдив привлече в редиците си доскорошния футболист на Металург (Донецк) Грегъри Нелсън, съобщиха от официалния сайт на клуба. 27-годишният холандец подписа договор с клуба до края на настоящия сезон. 

Нелсън е добре познат в България от престоя си в ЦСКА. С червената фланелка той се подвизава от 2010-та до 2012 година, след което преминава в Металург.

В рамките на последните три сезона Грегъри Нелсън записва 81 мача в украинския елит, в които бележи 6 гола. От лятото на 2015 г. холандското крило е свободен агент. В кариерата си новото попълнение на "канарчетата" е играл още за холандските АЗ Алкмар и Розендал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА