Last news in Fakti

12 Октомври, 2015 12:27 1 247 1

Христо Йовов се завърна в Левски

  • йовов-
  • левски-
  • пост-
  • скаут

Бившият нападател на Левски ще бъде назначен като главен скаут в клуба

Христо Йовов се завърна в Левски - 1
Снимка: БТА

Христо Йовов ще се завърне в Левски и отново ще получи шефски пост. Бижутера ще бъде назначен като главен скаут на „сините“. По този начин той ще се превърне в третия по важност човек в клуба, който ще има дума по селекцията на отбора след спортния директор Георги Иванов и треньора Стойчо Стоев.

Йовов ще бъде изпратен да търси нови попълнения за Левски в Африка и Южна Америка. За последно той беше на „Герена“ през сезон 2013/14, когато заедно с Наско Сираков бяха технически директори. Двамата обаче напуснаха малко след събличането на Ивайло Петев по време на пресконференция. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сега

    0 0 Отговор
    сега разбирам ,че беха прави да го съблечат тоя каун ,и добре че не остана щото националния е 3 нива под определението трагедия