Last news in Fakti

15 Октомври, 2015 10:29 628 0

Божинов и Бандаловски останаха без треньор

  • божинов-
  • партизан-
  • бандаловски-
  • милинкович

Зоран Милинкович подаде оставка след нов резил на Партизан

Божинов и Бандаловски останаха без треньор - 1
Снимка: БТА/АР

Голът на Валери Божинов за Партизан при вчерашното равенство 2:2 с Радник (Сурдулица) не успя да спаси поста на треньора Зоран Милинкович. Ремито остави „черно-белите“ на 11 точки зад Цървена звезда в класирането и заради това наставникът на тима подаде оставка. Партизан има и мач повече.

Раздялата между Милинкович и „гробарите“ не е изненадваща и дори беше прогнозирана от сръбските медии. Преди месец треньорът също искаше да напусне, но получи доверието на клубната управа. Сега се очаква оставката му да бъде приета. 

Вече се появиха и вариантите за нов треньор на Партизан. Фаворит е Иван Томич, който е познат на феновете на клуба, тъй като е бивш футболист и бивш спортен директор на Партизан. В момента той е начело на националния отбор на Сърбия до 19 г. Друг вариант за треньорския пост е Велко Паунович, който е получил оферта и от Алмерия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА