Last news in Fakti

16 Октомври, 2015 01:30 1 262 0

Левандовски влиза в "Рекордите на Гинес"

  • левандовски-
  • рекорди на гинес-
  • байерн мюнхен-
  • рекорд

От изданието са потърсили Байерн Мюнхен

Левандовски влиза в "Рекордите на Гинес" - 1
Снимка: БТА/АР

Германският гранд Байерн е получил писмо от издателите на „Книгата с рекордите на „Гинес“, които съобщават, че нападателят на тима Роберт Левандовски ще бъде вписан с четири постижения.

Полският национал ще влезе в престижната книга с петте си гола във вратата на Волфсбург, които вкара на 22 септември в рамките на 9 минути, след като се появи на терена като резерва.

„От редакцията на „Книгата с рекордите на „Гинес“ в Лондон се свързаха с нас и обявиха, че Левандовски ще бъде вписан в новото издание с четири рекорда. Те са за най-бърз хеттрик, най-бързи четири гола и най-бързи пет гола вкарани в един мач. Освен това Роберт е единственият футболист, вкарал пет попадения в среща, в която се е появил като резерва“, заяви пресаташето на Байерн Маркус Хьорвик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА