Last news in Fakti

22 Октомври, 2015 10:59 810 0

Владо Стоянов се завръща на вратата на Лудогорец

  • стоянов-
  • ераносян-
  • лудогорец-
  • борян-
  • контузия

Националният страж е възстановен от контузия на менискуса

Владо Стоянов се завръща на вратата на Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Лудогорец ще излезе с нов вратар срещу Монтана, твърди "Тема Спорт". Очаква се под рамката за "зелените" да застане Владислав Стоянов. Близо месец и половина той бе извън състава, след като скъса менискус по време на първата тренировка на националния отбор преди срещите с Италия и Норвегия в началото на септември. Това наложи 28-годишният страж да се оперира. Така в отсъствието му Милан Борян остана без сериозна алтернатива. 

Канадският национал обаче успя да измести Стоянов от рамката малко преди контузията му. Треньорът Едуард Ераносян опита да даде урок на юношата на Металург (Перник) и ЦСКА заради закъснението му за лагера преди гостуването на Пирин (Благоевград). Впоследствие Ераносян пусна Борян и срещу Славия, като стражът се отличи с няколко много добри намеси, а срещу Берое спаси отбора си от разгром.

За последно Владо Стоянов пази в официален мач на 16 август. Той бе под рамката в дебюта на Ераносян срещу Локомотив (Пловдив). Два месеца по-късно бившият страж на Черноморец (Бургас) и Шериф (Тираспол) ще се завърне в титулярния състав. До момента Стоянов има 5 мача и 2 сухи мрежи, докато Борян е запазил вратата си суха в две от седемте срещи, в които игра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА