Last news in Fakti

29 Октомври, 2015 11:27 748 0

Треньорски тандем ще спасява Ботев Пловдив

  • ботев пловдив-
  • шиляк-
  • тодоров-
  • желязков-
  • тандем

Настоящият треньор Шиляк най-вероятно ще бъде освободен през зимата

По високите етажи в управлението на Ботев (Пловдив) умуват за радикални промени в структурата на клуба, пише "Меридиан мач". Обмисля се новата силна фигура при "жълто-черните" да е легендата Андрей Желязков. Името му се спряга за нов спортен директор. Със сигурност треньорът Ермин Шиляк ще напусне през зимата, когато изтича договорът му. Шефовете на "канарчетата"са на мнение, че след това трябва да се гласува доверие на млад специалист, а като първа опция е Светослав Тодоров.

В близките дни ще се разговаря с Желязков за евентуалната нова концепция. Президентът Ангел Палийски ще остане по-встрани, като според плана всичко ще се дирижира от Жужо. Новият треньор ще работи с по-дългосрочен контракт и ще се развива футболната академия в Коматево.

Със сигурност финансовият директор Иван Йотков остава на поста си, но кардиналните неща ще се решават от Желязков. От Ботев ще разговарят с БФС за ситуацията около Светослав Тодоров, който в момента е селекционер треньор на юношеските национали до 19 години. От управата на пловдивчани са против той да съвместява двете длъжности. 

Засега всичко е в начален етап на преговори, като до Нова година нещата трябва да бъдат финализирани.
 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА