Last news in Fakti

30 Октомври, 2015 13:29 974 0

Андре Вилаш-Боаш с шанс да поеме Челси

  • вилаш-боаш-
  • челси-
  • абрамович-
  • моуриньо-
  • уволнение-
  • неустойка

Бившият асистент на Моуриньо може да се завърне на Стамфорд Бридж

Андре Вилаш-Боаш с шанс да поеме Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Андре Вилаш-Боаш може да замени Жозе Моуриньо в Челси, твърди английското издание "Метро". Според медията лично собственикът на "Сините" Роман Абрамович се е прицелил в специалиста, ако се стигне до уволнението на португалеца. Ако Челси загуби голямото дерби с Ливърпул през уикенда, тогава няма какво да спре руския олигарх да бие шута на Специалния, макар и че ще трябва да му извади 30 милиона паунда като компенсация.

Гуус Хидинк, Карло Анчелоти и дори Брендън Роджърс също са свързани с поста.

Както е известно от Челси бяха платили на Порто цели 13,2 милиона паунда като компенсация за освобождаването на Вилаш-Боаш преди време. Това е и най-високата такса за компенсация на треньор в света до момента.

Отборът обаче уволни специалиста след само няколко месеца, но очевидно Абрамович е готов да му даде втори шанс. Към момента Вилаш-Боаш е начело на Зенит, но ще напусне след края на сезона.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА