Last news in Fakti

7 Ноември, 2015 10:25 622 0

Звезда и Панатинайкос пак се дънят

  • цървена звезда-
  • панатинайкос-
  • евролигата

Двата тима са на дъното в групите си в Евролигата

Звезда и Панатинайкос пак се дънят - 1
Снимка: БТА/АП

Отборите на Цървена звезда и Панатинайкос продължават да се представят изключително неубедително в Евролигата. Двата тима регистрираха нови поражения в групите си и вече са на дъното във временното класиране.

Сърбите отстъпиха пред турския Фенербахче със 60:74 (19:25, 12:20, 11:14, 18:15) точки в среща от четвъртия кръг в група "А".

Двубоят се игра пред 16200 зрители в Белград. Възпитаниците на Желко Обрадович започнаха двубоя със серия от 13:0 и до края поддържаха убедителна преднина.

За турския тим това е трета победа в групата, но първа като гост за сезона. Отборът се изравни по точки с руския Химки на върха в класирането. Двата състава имат по 7 точки. Цървена звезда е на последно място с 5 точки.

Центърът Перо Антич беше най-полезен за Фенербахче с 14 точки и 7 борби. Екпе Удо добави 12 точки.

За Цървена звезда с 13 точки и 7 борби завърши Владимир Шимац.

Шампионът на Полша Зельона гора пък постигна първа победа за сезона в турнира, след като се наложи над гостуващия Панатинайкос (Гърция) със 71:68 (19:15, 21:18, 17:16, 14:19) точки в мач от група "С".

Матеуш Понитка бе най-полезен за Зельона гора с 13 точки и 10 борби. Деян Боровняк добави 12 точки и 7 борби. Джеймс Фелдейн завърши с 15 точки за Панатинайкос, а Саша Павлович се отличи с 11 точки и 6 борби.

Панатинайкос допусна трета загуба в групата и е на последно място в класирането.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА