Last news in Fakti

9 Ноември, 2015 22:31 788 0

Байерн не прощава дори на феновете си

  • байерн-
  • фенове-
  • 6:1

Баварският гранд разби привържениците си с 6:1

Байерн не прощава дори на феновете си - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Байерн (Мюнхен) прегази с 6:1 сборен отбор от свои привърженици в превърналия се в ежегоден двубой за Paulaner Cup на името на един от спонсорите на клуба. Става дума за контрола, като тимът на феновете е попълнен от аматьори, заявили желание за участие. Около 40 000 запалянковци на баварците кандидатстваха за място в селекцията и специална комисия избра над 20 тях.

За Байерн играха доста от юношите, както и тези от първия отбор, които не са ангажирани с националните си тимове. Капитанът Филип Лаам откри резултата, а след това за Байерн реализираха още Патрик Вайраух (на два пъти), Карл-Хайнц Лапе, синът на Мехмет Шол - Лукас, а съперникът си вкара и автогол.

Срещата се игра в Регенсбург.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА