Last news in Fakti

13 Ноември, 2015 15:37 809 0

Роналдо: Направих най-добрия си сезон, но "Златната топка" е за Меси

  • кристиано роналдо-
  • златната топка-
  • лионел меси

Португалецът признава, че трофеите на неговия конкурент ще натежат в гласуването

Роналдо: Направих най-добрия си сезон, но "Златната топка" е за Меси - 1
Снимка: БТА/AP

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо призна, че „Златната топка“ през този сезон най-вероятно ще бъде връчена на Лионел Меси, съобщи ESPN.

Роналдо смята, че последният сезон е бил „вероятно най-добрия в неговата кариера“, но признава, че множеството трофеи, които Меси спечели с Барселона накланят везните в негова полза.

„Ако трябва да съм честен смятам, че Меси ще вземе „Златната топка“ през тази година. Аз направих вероятно най-добрия сезон в кариерата си и бях водещ реализатор в Европа. Но Меси спечели Шампионската лига, той спечели титлата в Испания и купата. Тези неща тежат и в крайната фаза всичко зависи от гласовете. Това не ме притеснява. И преди съм казвал, че никога не съм очаквал да спечелят три пъти тази награда.

Не мисля, че с Меси сме врагове. Ние сме на голямата сцена от толкова много време. Не сме най-добри приятели или нещо такова, но между нас има уважение.“, заяви Роналдо, който е настоящият носител на „Златната топка“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА