Last news in Fakti

14 Ноември, 2015 06:00 792 0

Прогноза на деня: Ливорно - Виченца

  • ливорно-
  • виченца-
  • прогноза-
  • серия б
Прогноза на деня: Ливорно - Виченца - 1
Снимка: livornocalcio.it

За днешата "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг се спря на срещата от 13-тия кръг на италианската Серия "Б" между съставите на Ливорно и Виченца.

Домакините от Ливорно се представят убедително у дома през настоящата кампания. "Тъмночервените" са с четири победи от шест мача на своя "Армандо Пичи", две от които дойдоха в последните две срещи пред собствена публика. 

От своя страна, Виченца не се изявява като особено силен гост. 

Тук трябва да се отбележи и факта, че целта и на двата тима са плейофните места, даващи право на баражи към Серия "А". Към момента Ливорно е 5-ти във временното класиране с 20 точки, докато Виченца е на 8-ма позиция с 17 пункта. 

Прогнозата на Факти.бг за този сблъсък е 1 (победа за Ливорно). Коефициентът за този знак е около 1.9 при различните букмейкъри. 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА