Last news in Fakti

14 Ноември, 2015 21:57 595 0

Румънци победиха Черно море

  • черно море-
  • контрола-
  • еуженио-
  • виторул

Варненци отстъпиха с 1:2 от Виторул

Румънци победиха Черно море - 1
Снимка: БТА

Носителят на Купата на България Черно море загуби с 1:2 контролата с румънския Виторул, която се игра в Поморие. Варненци поведоха в 39-ата минута чрез Педро Еуженио, но след почивката вторият в класирането на първенството на северната ни съседка обърна резултата с попадения на Флорин Чернат (63) и Танасе (81).

Никола Спасов не можеше да разчита на осем от титулярните си футболисти и започна с експериментален състав, а проверката започна с минута мълчание в памет на жертвите в нощен клуб в Румъния миналата седмица.

Гостите можеха да поведа първи, след като Кицу уцели гредата, но в 39-ата минута варненци откриха резултата. Тогава играещият като ляво крило Педро Еуженио получи страхотен пас с пета от Матиас и с удар по земя не остави шансове на вратаря Бузбуки.

След около час игра Виторул възстанови равенството след прекрасен изстрел на Флорин Чернат от фаул. В 81-ата минута резервата Танасе с прехвърлящ удар оформи крайното 2:1 за румънците.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА