Last news in Fakti

14 Ноември, 2015 22:29 966 0

Отново не дадоха "уайлд кард" на Пиронкова

  • пиронкова-
  • тенис-
  • уайлд карт

Българката спечели титлата през 2014-та година, но сега организаторите я пренебрегнаха

Отново не дадоха "уайлд кард" на Пиронкова - 1
Снимка: БТА/АР

Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова ще вземе участие на турнира в Сидни през януари. Турнирът е от категория "Премиер" и Цвети ще започне от квалификациите, както и през миналата година. Организаторите не предоставиха "уайлд кард" на българката, въпреки че е шампионка от 2014 година и полуфиналистка от тази.

Квалификациите ще започнат на 8 януари. Участие в Сидни ще вземе световната номер 2 Симона Халеп (Рум), както и защитаващата титлата си Петра Квитова (Чех). Сезонът за Пиронкова ще започне седмица по-рано в Бризбън. Там също ще трябва да мине през квалификации.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА