Last news in Fakti

20 Ноември, 2015 13:20 723 0

ЦСКА ще обжалва наказанието от УЕФА

  • тодоров-
  • цска-
  • уефа-
  • обжалване-
  • синдик-
  • наказание

Надявам се след влизането на синдика дълговете да паднат, заяви Александър Тодоров

ЦСКА ще обжалва наказанието от УЕФА - 1
Снимка: БТА

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви, че клубът ще се бори с УЕФА за изваждането за две години от евротурнирите. Централата наложи наказанието на "червените" заради неплатена глоба в размер на 200 хиляди евро за нарушаване на правилата на финансовия феърплей. Санкцията е трябвало да бъде платена до 30 юни тази година, но не са били направени, заради което клубът си изпати.

"Подали сме нужните документи до УЕФА относно този казус. Разбира се, че ще настояваме санкцията да падне. Това обаче не е най-важното, тъй като ние може да играем в Европа само чрез Купата на България. Всички се интересуват какво ще се случи с ЦСКА", заяви пред Sportal.bg Тодоров.

Той говори и за бъдещето на "армейския" клуб. "Вече работим със синдика. Каквото и да ви кажа в момента по този въпрос, няма да е точно. Развитие ще има след Нова година. Ще видим какво трябва да се плаща и може ли да разсрочваме. Това, разбира се, ще се случи, ако се вземе решение да се оздравява клуба. В настоящия момент не мога да кажа твърдо каква ще е политиката за в бъдеще. Надявам се след влизането на синдика дълговете да паднат", добави Тодоров.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА