Last news in Fakti

21 Ноември, 2015 14:40 656 0

Меси бил готов за Ел Класико

  • меси-
  • барселона-
  • ел класико
Меси бил готов за Ел Класико - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси иска да играе на всяка цена в предстоящото дерби на испанския футбол срещу Реал Мадрид. Ел Класико е днес от 19.15 часа на “Сантиаго Бернабеу”. Единствената голяма въпросителна преди големия сблъсък е колко точно игрово време ще получи “Ла Пулга”.

“Мундо Депортиво” излезе с атомното нападение на каталунците на първата си страница - снимка на Меси, Луис Суарес и Неймар, съпроводена със заглавие, че каталунския тризъбец е готов за “Бернабеу”. Според изданието Меси не крие желанието си да започне още от първата минута на дербито и да играе възможно най-много, а не да бъде повторен сценария от гостуването на Атлетико Мадрид, когато той не попадна в стартовите 11, а се включи от пейката.

Иначе и Меси, и Иван Ракитич, които лекуваха различни контузии, попаднаха в групата на Барселона, а в часовете преди двубоя ще стане ясно дали ще бъдат в титулярния състав на Луис Енрике.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА