28 Ноември, 2015 17:27 781 0

Бербатов получил нова контузия

  • бербатов-
  • травма-
  • паок-
  • скандал-
  • габала

Българският нападател на ПАОК аут от терените за около две седмици

Бербатов получил нова контузия - 1
Снимка: БТА/АР

Димитър Бербатов беше големият липсващ от снощната тренировка на ПАОК. От гръцкия клуб официално обявиха, че Митко е получил нова травма и ще бъде извън строя през следващите поне две седмици. 

Голмайсторът е с разтежение на прасеца и не взе участие във вчерашната тренировка. Бербатов най-вероятно е получил контузията в двубоя с Габала от Лига Европа в четвъртък (0:0), след който се разрази дискусия относно поведението му след смяната. Българинът напусна терена в 71-ата минута и директно си тръгна от стадиона, което беше разтълкуване от медиите в Гърция като израз на недоволство.

Както е известно, Бербатов тъкмо се беше завърнал след друга травма, заради която не взе участие в три от двубоите на ПАОК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА