Last news in Fakti

12 Декември, 2015 11:54 970 2

Откриват ски сезона в Банско днес

  • банско-
  • ски-
  • марк жирардели-
  • петър попангелов-
  • откриване

Началото на ски сезон 2015/16 в Банско ще бъде дадено днес.

Официалният час на събитието е 18:00 часа, но за любителите на белите спортове са организирания редица мероприятия още от сутринта. 

Големият празник ще експлодира на Бъндеришка поляна с много музика, състезания и награди от 10 ч. сутринта на 12 декември, събота. Специалният гост тази година е германска ски легенда и двукратен олимпийски шампион Маркус Васмайер, който ще предвожда свой отбор от ски фенове срещу отборите на „местните“ ветерани Марк Жирардели и Петър Попангелов.

Състезанието, известно като „Влез в отбора на шампиона“, ще противопостави три отбора от по 15 скиори, водени от своя капитан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 али

    0 0 Отговор
    като гледам това слънце навън направо ще се гръмна
    вместо пред компа можех да съм горе
  • 2 нтуп

    0 0 Отговор
    По-скоро: "Откриват секс-сезона в Банско" Отдавна съм забелязал, че персонала на заведения и хотели е от много "лек" тип "служителки"... То не са сервитьорки, масажистки, инструкторки и т.н. дето даряват радост и лабят жилите и напрежението на почиващите. Ей, зарад такиви пак ще ходя да си отеПъ, че лятото същите ги чакаме по хотелите на плажа - те шефовете им са едни и същи и просто си транспортират персонала за сезона.