Last news in Fakti

14 Декември, 2015 13:58 960 0

Играчите на Юнайтед се страхуват от Ван Гаал

  • ван гаал-
  • манчестър юнайтед-
  • страх-
  • фърдинанд

Това заяви бившият бранител на тима Рио Фърдинанд

Играчите на Юнайтед се страхуват от Ван Гаал - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед върви назад и в основата на проблемите е Луис ван Гаал, категоричен е бившият защитник на отбора Рио Фърдинанд. Той твърди, че бившият селекционер на холандския национален отбор е прекалено стриктен и ограничава тактически своите футболисти, което им пречи по време на самите срещи.

"Футболистите играят на сигурно, защото ги е страх от последствията, ако поемат рискове. Манчестър Юнайтед върви назад и това няма да се промени, защото мениджърът също не иска да се промени. Футболистите трябва да получат свобода и възможността да демонстрират качествата си на терена", каза Фърдинанд в интервю за "Сън".

"Пеп Гуардиола и Карло Анчелоти ще бъдат свободни идното лято, но въпросът е дали те могат да свършат по-добра работа от Луис ван Гаал. Може би бордът на директорите и собствениците искат да бъдат лоялни към него след инвестициите, но те също така трябва да се стремят да правят най-доброто за Юнайтед", добави той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА