Last news in Fakti

16 Декември, 2015 21:14 816 0

Специя шокира Рома след дузпи

  • специя-
  • купата-
  • рома

Неубедителният в последно време тим на Рома може да се сбогува с турнира за Купата на Италия.

Втородивизионният тим на Специя удари "римските вълци" и ги елиминира след изпълнение на дузпи, поднасяйки и голямата изненада за вечерта.

Двата тима не успяха да си отбележат гол в редовното време и продълженията.

Така се стигна до руската рулетка на дузпите, където от бялата точка момчетата на Доменико ди Карло се представиха далеч по-добре и заслужено се радваха в края след успех с 4:1, класирайки се за 1/-финалите на турнира.

Миралем Пянич и Един Джеко сбъркаха първите две дузпи и това предреши пагубния край за столичния гранд. Даниеле де Роси и Лукас Дигне след това бяха точни, но уви това бе крайно недостатъчно, за да върне Рома в битката.

За знаменитата победа на "Стадио Олимпико" Терзи, Нене, Хуанде и Акампора не сбъркаха нито веднъж и дадоха радостта на феновете си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА