Last news in Fakti

25 Декември, 2015 06:00 1 091 0

Тиаго Алкантара: Оставам в Байерн

  • алкантара-
  • гуардиола-
  • байерн мюнхен-
  • договор-
  • манчестър сити

Няма да си тръгна заедно с Гуардиола, заяви полузащитникът

Тиаго Алкантара: Оставам в Байерн - 1
Снимка: БТА/АР

Испанският национал Тиаго Алкантара няма да си тръгва от Байерн Мюнхен, въпреки напускането на треньора Пеп Гуардиола в края на сезона.

Халфът е един от любимците на тактика и именно той го взе на "Алианц Арена", след като го наложи в първия отбор на Барселона. Очаква се Гуардиола да се опита да привлече Алкантара и в следващия си отбор, който най-вероятно е Манчестър Сити. Самият Тиаго обаче заяви, че се чувства щастлив при баварците и няма намерения да си тръгва.

"Всички слухове са пълни глупости! Няма никакво основание в тях. Защо трябва да си тръгвам след Гуардиола? Поднових договора си с Байерн, защото ми харесва тук. Благодарен съм на клуба, той ме подкрепи, когато бях контузен. Ето защо реших да преподпиша", заяви Алкантара пред Bild.

Новият контракт на испанския национал с германския шампион е до 2019 година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА