Last news in Fakti

24 Декември, 2015 11:29 777 0

Бони: Исках да съм титуляр срещу Арсенал

  • пелегрини-
  • манчестър сити-
  • арсенал-
  • бони-
  • агуеро-
  • титуляр

Нападателят изрази разочарованието си от решението на треньора на Сити Мануел Пелегрини

Бони: Исках да съм титуляр срещу Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят Вилфред Бони е на път да вдигне скандал в Манчестър Сити заради факта, че остана резерва по време на дербито с Арсенал, загубено от "гражданите" с 1:2 в Лондон.

Попитан на въпрос дали смята, че е трябвало да започне сблъсъка от 1-ата минута, той отговори: "Мисля, че да. Агуеро се завърна от контузия, но не беше играл няколко седмици. Разочарован съм, че не попаднах в титулярния състав. Но не аз съм треньорът", каза Бони.

"Мануел Пелегрини прави това, което мисли, че е най-добре за отбора. Сигурен съм, че всеки един от футболистите, които остават на пейката, иска да играе. Но само 11 състезатели могат да се появят на терена. За това се опитвам да показвам най-доброто от себе си, когато получа шанс. Опитвам се да вкарам гол и да помагам за победата", добави Бони.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА