26 Декември, 2015 02:00 788 0

Кристъл Палас гони класиране за евротурнирите

  • пардю-
  • кристъл палас-
  • конкуренти-
  • евротурнири

Мениджърът Алан Пардю посочи предимството на клуба пред конкурентите му

Кристъл Палас гони класиране за евротурнирите - 1
Снимка: БТА/АР

Кристъл Палас ще се бори за участие в евротурнирите, каза мениджърът на тима Алън Пардю. Лондонският отбор посрещна Коледа с големи амбиции, след като през миналата седмица се сдоби с нови собственици - американските бизнесмени Дейвид Блицър и Джош Харис.

Новите акционери решиха да отпуснат първоначално 50 милиона паунда за реконструкция на клубния стадион, както и средства за зимна селекция, с която тимът да атакува местата, даващи право на участие в Европа.

"Имаме всички предпоставки да бъдем сериозен клуб, защото сме от Лондон и това ни дава предимство. Без да се отнасям с неуважение към останалата част от страната, но Лондон е по-привлекателен за живеене за класните чуждестранни футболисти", коментира Алън Пардю.

Кристъл Палас заема 6-о място във Висшата лига и е в отлична изходна позиция за атака на зона "Европа". Утре Палас гостува на Борнемут.

"Девет победи този сезон говорят сами за себе си. Само първите три отбора в класирането имат повече от нас. Ако запазим това ниво, ще се класираме за евротурнирите за първи път в историята на клуба", каза още Пардю.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА