Last news in Fakti

25 Декември, 2015 15:29 961 0

Капело и Конте в списъка на Реал Мадрид

  • бенитес-
  • конте-
  • капело-
  • реал мадрид-
  • перес

Зидан остава фаворит за поста на Бенитес

Капело и Конте в списъка на Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Италианските треньори Фабио Капело и Антонио Конте са в списъка на Флорентино Перес за треньор на Реал Мадрид, съобщи "Марка". В Испания все по-усилено се пише, че ръководството на "белия балет" е недоволно от работата на Рафаел Бенитес и може да го уволни скоро. 

Бившият селекционер на Русия Фабио Капело вече два пъти е водил Реал Мадрид - през сезоните 1996/97 и 2006/07, като и в двата случая спечели шампионската титла на Испания. В момента той е свободен, докато Конте е селекционер на Италия, а след шест месеца му предстои европейско първенство във Франция.

"Фаворит номер едно за поста на Бенитес остава Зинедин Зидан", твърди още "Марка".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА