28 Декември, 2015 02:00 949 0

Манчестър Сити иска головата машина на Лестър

  • варди-
  • лестър-
  • манчестър сити

Гражданите вадят 30 милиона паунда за Джейми Варди

Манчестър Сити иска головата машина на Лестър - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Сити готви оферта на стойност 30 милиона паунда за нападателя на Лестър и голмайстор на Висшата лига Джейми Варди, гръмна "Дейли Стар". Мениджърът на "Гражданите" Мануел Пелегрини изобщо не е доволен в последно време от Вилфред Бони и смята, че английският национал би се вписал доста по-добре от африканеца в състава му.

Бони вкара гол срещу Съндърланд, но освен това пропиля дузпа и един 100-процентов голов шанс, което допълнително е разочаровало чилийския специалист.

Интерес към нападателя на "Лисиците' има и от страна на Челси, но Лестър по принцип има желание да го задържи на всяка цена в състава си поне до лятото. Стрелецът иначе има 18 мача и 15 гола в английския елит през този сезон, а освен това е асистирал и за 3 попадения.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА