Last news in Fakti

4 Януари, 2016 05:00 870 0

Диего Симеоне: Радвам се, че сме на върха, но трябва още

  • диего симеоне-
  • атлетико-
  • барселона-
  • интервю-
  • примера
Диего Симеоне: Радвам се, че сме на върха, но трябва още - 1
Снимка: БТА/АР

Старпи-треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне е щастлив от факта, че "дюшекчиите" се изкачиха на първо място в Примера дивисион, макар и временно, но според него тимът трябва да "продължи да расте". 

В първия си мач след Нова година, мадридчани надделяха над Леванте в мач от 18-тия кръг и изпревариха Барселона с две точки, изкачвайки на върха. 

"Радостни сме, че сме на върха на таблицата. Да си начело значи, че си показал добри резултати, но трябва да продължим да растем и да работим над нещата, които имат нужда от подобрение. Най-добрият начин да се подобриш е чрез конкуренцията си." - сподели Симеоне в интервю, предадено от FootballEspana. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА