Last news in Fakti

6 Януари, 2016 15:26 794 0

Тончи Кукоч ще подсилва Андерлехт

  • кукоч-
  • цска-
  • андерлехт-
  • ливорно

Бившият играч на ЦСКА сред първите в списъка за селекция на белгийския гранд

Тончи Кукоч ще подсилва Андерлехт - 1
Снимка: БТА

Белгийският гранд Андерлехт проявява сериозен интерес към бившия футболист на ЦСКА Тончи Кукоч, твърдят италиански издания. Според информациите, ексцентричният хърватин е сред първите в списъка за зимна селекция на втория във временното класиране в Белгия.

В момента Кукоч играе в Серия „Б” на Италия с екипа на Ливорно. Интерес към хърватина има и от БАТЕ Борисов.

Междувременно Кукоч разкри пред Sportal.bg, че има желание да се върне в ЦСКА. "ЦСКА е моята велика любов. Няма проблем да се върна и да се борим за титлата. Ще облека червената фланелка, когато отборът влезе в "А" група, тъй като моята класа е за елита на българския футбол. Надявам се това да се случи още през лятото.", заяви хърватският защитник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА