Last news in Fakti

7 Януари, 2016 11:20 624 0

Пет контроли за Славия в Анталия

  • контроли-
  • славия-
  • анталия-
  • астана-
  • станимир стоилов
Пет контроли за Славия в Анталия - 1
Снимка: БТА

Отборът на Славия ще изиграе пет контролни мача по време на подготовката си в Анталия, съобщиха от официалния сайт на "белите". Подготвителният лагер в турския курорт е от 21 януари до 12 февруари.

Проверките ще се играят на 26 януари, 1, 6, 9 и 12 февруари, като последната от тях ще е преди обяд, след което отборът се прибира в София.

Съперниците за проверките още се уточняват. Сигурно е, че на 9 февруари "Славия" ще излезе срещу казахстанския "Астана", където старши треньор е Станимир Стоилов.

Преди тръгването за Турция е възможно да има и една контрола в София. Мачът вероятно ще е на 19 януари, но ще се играе само ако климатичните условия го позволяват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА