Last news in Fakti

8 Януари, 2016 12:58 894 0

Дерменджиев: Искаме да станем шампиони и това не са празни приказки

  • дерменджиев-
  • лудогорец-
  • амбиции-
  • цели-
  • титла-
  • литекс

Лудогорец замина за първи лагер от зимната си подготовка в Анталия

Дерменджиев: Искаме да станем шампиони и това не са празни приказки - 1
Снимка: БТА

Лудогорец замина за първи лагер от зимната си подготовка в Анталия. Треньорът Георги Дерменджиев говори на летището. Една от темите бе съдбата на Литекс, както и развитието на пролетния дял от сезона в "А" група.

"Литекс е отбор, който си изгради собствена школа, разчита на собствени футболисти. Аз мисля, че ще липсва на "А" група", заяви Дерменджиев.

Треньорът коментира и амбициите на отбора през пролетта: "Ние и вчера го заявихме, сега и аз ще споделя – чухте какво казаха и Дяков, и Владо Стоянов. Лудогорец желае да стане шампион, това не са празни приказки. Играчите го заявяват и аз им вярвам. Те не го казват само за пред медиите, а искат да се случи. На 20 май, когато свършва първенството, ще се види кой ще бъде първи и кой – втори. Важното е да имаш самочувствието да го заявиш предварително. Можем да си говорим, че селекцията това, селекцията онова, но футболът си е футбол. За мен сегашният формат на първенството е много добър, защото отборите стават все по-силни и по-силни. През първия полусезон самите тимове още не бяха съвсем добре ориентирани как се играе и какво се прави. Вторият полусезон ще бъде много по-труден и по-сериозен. Всички отбори са достатъчни силни, така че всеки да победи всеки без значение у дома или като гост“, завърши Дерменджиев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА