Last news in Fakti

11 Януари, 2016 18:34 1 600 0

Роналдо с ласкаво изказване за Меси

  • роналдо-
  • меси-
  • реал (мадрид)

Португалецът похвали силата на левия крак на аржентинската звезда

Кристиано Роналдо шокира аудиторията с мили думи относно своя голем конкурент Лионел Меси.

Португалската звезда на Реал Мадрид говори пред медиите на традиционната пресконференция преди церемонията по награждаването със "Златната топка" в компанията на другите двама финалисти за най-ценния индивидуален приз в световния футбол.

“Левият крак на Меси е наистина добър. Определено бих взел това от него”, призна седмицата на “белия балет”.

“Това е една специална награда. Работиш здраво цяла година, за да можеш да постигнеш велики неща, както в колективен, така и в индивидуален план. “Златната топка” е уникална награда. Любимите ми думи? Това определено са “отдаденост” и “здрав труд”. Всеки трябва да се отнася сериозно към работата си. Всеки трябва да се отнася сериозно към работата си, а това, че съм номиниран за осми път определено не е случайно. Всички сме талантливи, но талант без труд е нищо. Обичам да играя футбол и да чупя рекорди”, добавя още Роналдо, който e трикратен носител на престижната награда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА