Last news in Fakti

14 Януари, 2016 05:15 912 0

Зидан ще уговори Погба да дойде в Реал (М)

  • погба-
  • зидан-
  • реал (м)-
  • юве-
  • трансфер

Новият наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан вече е избрал първия си голям трансфер, който се надява да стане факт след края на сезона. Според AS целта на "белите" е Пол Погба. Полузащитникът на Ювентус да е в списъка и на Барселона, а наддаването ще започне от 100 млн. евро. Това означава, че ако наистина се стигне до подобна сделка, ще имаме нов рекорден трансфер в историята на футбола, тъй като настоящият е на Гарет Бейл от 100 млн. евро.

Според AS обаче каталунците не могат да се съревновават с Реал за Погба, защото не били разполагали с толкова пари. В понеделник вечер младият французин беше запитан дали може да премине в Барса и той отговори с "Никога не казвай никога". Все пак мадридското издание прогнозира, че 22-годишният полузащитник на Юве ще предпочете "Сантиаго Бернабеу" заради своя идол Зидан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА