Last news in Fakti

16 Януари, 2016 10:34 749 0

Маями спечели драматично срещу Денвър

  • уайтсайд-
  • нба-
  • маями-
  • денвър

Хасан Уайтсайд изигра поредния си силен двубой

Маями спечели драматично срещу Денвър - 1
Снимка: БТА/АР

Хасан Уайтсайд изненада всички в НБА миналия сезон, а през този е все по-важна част от състава на Маями Хийт. Тази нощ центърът направи забележителен трипъл-дабъл, като се отчете с 19 точки, 17 борби и 11 чадъра, а тимът му надви Денвър с 98:95. При това той игра с болки в коляното. 

„Казах на треньора преди мача, че се чувствам добре и че не искам да ми намалява минутите, защото отново ще види предишния Хасан“ заяви Уайтсайд. 

Горещите преодоляха липсата на Дуейн Уейд, който пропусна мача поради контузии в раменете и подобриха баланса си до 23-17. Горан Драгич също не игра. Крис Бош завърши с 24 точки, като вкара ключова стрелба, с която даде аванс на отбора си 55 секунди преди сирената. Тайлър Джонсън пък добави 15 точки от пейката. 

Маями губеше с 18 точки в един момент от първото полувреме, но спечели третата част с 30:16, а в последната завърши обрата. Данило Галинари и Джамиър Нелсън пропуснаха тройки в края и Нъгетс не успяха да запишат нова хубава победа, след като в средата на седмицата надвиха Голдън Стейт.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА