Last news in Fakti

16 Януари, 2016 16:28 1 658 3

Григор Димитров: Разочарован съм

  • димитров-
  • троицки-
  • сидни-
  • финал-
  • загуба

Мина доста време откакто спечелих финал за последно, не скри мъката си българинът

Григор Димитров: Разочарован съм - 1
Снимка: БТА/АР

Григор Димитров не скри голямото си разочарование след загубата от Виктор Троицки на финала в Сидни. Той загуби срещата по драматичен начин, след като изпусна мачбол в тайбрека на третия сет.

"Доста време мина откакто спечелих финал за последно, така че съм разочарован, но искам да изкажа големи поздравления на Виктор и му желая успех на Australian Open”, каза Димитров на корта веднага след мача с трофея за подгласник на шампиона.

"Искам да благодаря на моя екип, че не подкрепяха през цялото време, през целия тежък сезон и подготовка, които имах. Условията тук бяха, но искам да поздравя всички феновете ,които дойдоха да ме подкрепят Благодаря и на организаторите на турнира и на всички други играчи тук, които се опитаха да дадат най-доброто от себе си”, каза родният тенисист, който получи силни овации от българската агитка в Австралия, но и като цяло е един от любимците на феновете, където и да играе.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чачук

    1 0 Отговор
    Досадните грешки на автора не само са объркващи,но и заблуждаващи, цитирам / ...на моя екип,че не подкрепяха...,Условията тук бяха,но искам.../. То бива неграмотност,но не вярвам такъв да е Григор.
  • 2 Влад

    1 0 Отговор
    Да, все едно Google Translate го е превеждал.
  • 3 Нищо ново

    1 0 Отговор
    То Гугъл превежда къде по-добре. Мисля, че журналистите, които пишат тук са изключително небрежни, а контрол от редактори просто няма. Но и по останалите подобни сайтове е същото.
    Това са резултатите от 26 г. опит за промяна. Жалко, 26 от най-хубавите ми години отидоха на вятъра ...