19 Януари, 2016 01:31 1 374 0

Челси се отървава от Фалкао

  • челси-
  • фалкао-
  • монако-
  • наем-
  • кълъмбъс крю

Нападателят е пред трансфер в американския Кълъмбъс Крю

Челси се отървава от Фалкао - 1
Снимка: БТА/АР

Челси е на път да разкара Радамел Фалкао, който играе като преотстъпен в тима до края на сезона. Според електронното издание fichajes.net колумбиецът е силно желан от американския Кълъмбъс Крю, който се състезава в Мейджър Сокър Лигата.

Изданието отбелязва, че той е на крачка от трансфер във въпросния тим, като трябва само да се доуточнят някои детайли около сделката с Монако. Както е известно Челси прави всичко възможно, за да пробута обратно колумбиеца на "Монегаските" няколко месеца преди края на наема на нападателя.

От Монако обаче отказват той да бъде прекратен, тъй като и те няма какво да правят с Фалкао, с оглед на факта, че стрелецът има проблеми с травма. През настоящия сезон нападателят има 11 мача и само 1 гол за отбора.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА