Last news in Fakti

18 Януари, 2016 22:58 931 0

Реал (М) трудно ще привлече Родригес

  • реал (м)-
  • рикардо родригес-
  • волфсбург

От Волфсбург се запънаха относно продажбата на стабилния си бранител

Испанският гранд Реал Мадрид е на път да се размине с желания ляв защитник Рикардо Родригес от Волфсбург, съобщиха официално от германския клуб.

Националът на Швейцария е гласен за "Сантиаго Бернабеу" и се очакваше сделката да бъде задвижена до края на месеца заради наложената забрана за входящи трансфери на "кралете" от лятото.

"Забравете за това! Със сигурност няма да го продадем сега", категоричен беше главният мениджър на "вълците" Клаус Алофс пред Wolfsburger Allgemeinen Zeitung.

В същото време обаче Bild разкрива, че германският тим вече работи по привличането нов бранител в лявата зона и това е Сеад Коласинац от Шалке 04. Националът на Босна и Херцеговина е само на 22 години, но вече кара четвъртия си сезон в Бундеслигата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА