Last news in Fakti

24 Януари, 2016 18:27 965 0

Марк Хюз и Дидие Дешан също са варианти за Челси

  • дешан-
  • хюз-
  • челси-
  • треньор-
  • абрамович

Абрамович иска следващият мениджър да има дългосрочна стратегия за развитието на отбора

Марк Хюз и Дидие Дешан също са варианти за Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Стоук Марк Хюз и селекционерът на Франция Дидие Дешан са поредните две имена в списъка на Челси за нов постоянен мениджър на тима от лятото, пишат медиите на Острова. Самият Роман Абрамович иска следващият мениджър на отбора да има дългосрочна стратегия за бъдещето на тима, а не да търси бързо решение на проблемите, които са налегнали "сините".

Хюз вече има опит в отбор, който се бори за титлата, след като бе начело на Манчестър Сити преди няколко години. В момента под негово ръководство Стоук се представя доста стабилно. Освен това той е бивш футболист на Челси, след като игра за отбора от 1995 до 1998 година и успя да запише 95 мача и 25 гола за тима.

Дешан пък има договор с френската федерация до края на еврофиналите, така че също е опция пред тима. Според "Мирър" шансовете му да поеме тима не са никак лоши.

Хорхе Сампаоли и Диего Симеоне са други кандидати за поста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА