Last news in Fakti

25 Януари, 2016 22:11 681 0

Барса продължава да напира за Нолито

  • барселона-
  • нолито-
  • трансфер

Испанският гранд Барселона е направил финалната си оферта за играча на Селта - Нолито, съобщава местната преса.

Предложението към галисийците е за привличането на 29-годишния нападател под наем до края на сезона с опция за закупуване през лятото.

Футболистът вече се е разбрал за личните си условия с каталунците, но очаква окончателното решение на управата на Селта. От Виго на този етап не са склонни да се разделят с играча, като спортният директор на клуба Мигел Торесия заяви, че Нолито може да напусне само при плащане на клаузата му за откупуване от 18 милиона евро.

"Мундо Депортиво" пък пише, че от "Камп Ноу" са готови да предложат и финансова компенсация, която обаче да бъде заплатена след 1 юли, както и един играч по избор на Селта измежду Сандро Рамирес, Серхи Сампер или Мунир Ел Хадади.

Нолито, който е юноша на Барселона, има 8 гола в 15 мача в Примера дивисион през този сезон и се превърна в трансферен вариант за няколко от водещите клубове в испанския шампионат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА