Last news in Fakti

25 Януари, 2016 23:19 701 0

Ел Шаарауи подсилва Рома

  • ел шаарауи-
  • рома-
  • трансфер

Трансферният удар на Рома Стефан Ел Шаарауи пристигна в италианската столица, за да финализира преминаването си при "вълците". През есента той игра под наем от Милан в Монако, но монегаските се отказаха да го задържат. Ел Шаарауи публикува в социалните мрежи свои снимки от летището в Рим и не скри радостта си, че ще облече екипа на "джалоросите".

"Рома е чудесна възможност за мен. Щастлив съм и искам да помогна на отбора. Емоционално е да се завърна в Италия. Надявам се да се справя и да оправдая доверието на клуба", сподели италианският национал.

Рома ще плати 2 млн. евро на Милан за преотстъпването на Ел Шаарауи и още 13 млн. през лятото, когато нападателят ще стане собственост на "вълците". В тима на Лучано Спалети той ще замени Жервиньо. Котдивоарецът беше продаден на китайския Хебей за солидната сума от 18 млн. евро. Договорът на крилото с новия му клуб е за 3 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА