Last news in Fakti

11 Февруари, 2016 13:32 1 254 0

Реал Мадрид ще продава Хамес Родригес

  • родригес-
  • реал мадрид-
  • перес-
  • заплата-
  • продажба

Колумбиецът вбесил Флорентино Перес

Реал Мадрид ще продава Хамес Родригес - 1
Снимка: БТА/АР

Една от звездите на Реал Мадрид Хамес Родригес е вбесил боса на клуба Флорентино Перес и ще бъде включен в трансферния списък за продажба през лятото, твърди каталунското издание sport.es.

24-годишният колумбийски национал поискал увеличение на заплатата, въпреки че формата му е много лоша този сезон и дори е обвиняван, че е качил килограми. Това ядосало Флорентино Перес, който е готов да продаде Родригес при първата оферта за него след края на сезона.

„Кралският” клуб привлече колумбиеца през лятото на 2014 година от Монако за 80 милиона евро. Халфът има 43 мача и 17 гола за „белия балет” в Примера дивисион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА